maanantai 9. helmikuuta 2015

Tästä se lähtee...

Heissan kaikille.
Tässä se nyt on, mun uus baby
Vähän varovaisesti ja varmuuden vuoksi aloitan uuden blogin ja samalla tämä on tavallaan kai sitä puhdistautumista myös vanhasta. Uusi alku mulle ja myös blogilleni. Avaudun näistä jossakin vaiheessa enemmän. Tilanteestani voisi tehdä aikamoisen kirjan ja voisi tulla vaikka best selleri. Fiktioksi sitä luultaisiin, vaikka totista totta onkin.
 
Eli mun elämässä tapahtuu aikalailla kaikennäköistä juuri tällä hetkellä, mutta ilman päätä ja häntää eli tulevaisuus on aika auki ja epävarmakin, joten mielestäni Che sarà sopii blogini nimeksi täydellisesti.
 
Che sarà tuli lähes välittömästi mieleeni eräästä kappaleesta. Kertosäe kertookin aikalailla oman tilanteeni. Näillä mennään ja toivottavasti tulevaisuus on valoisa.
 
Laitan tähän alle vielä tuon Che sarà kappaleen. Tästähän on tehty myös Suomalainen versio, mutta sanoma Suomalaisessa kappaleessa hieman muuttuu, joten laitan tähän vain italialaisen version.
 

 
"Che sarà, che sarà, che sarà,
Che sarà della mia vita chi lo sa?
So far tutto o forse niente,
Da domani si vedrà

Che sarà? Sarà quel che sarà!"

"Whatever will be, will be, will be
who knows what my life will be?
I know how to do everything, or maybe not, we'll see
And whatever will be, will be what it will be"

Tiedän, että on hieman ärsyttävää alkaa taas uudelleen lisäilemään lukijalistoihin ja muuta, mutta toivon ettette jätä lukemista vaan liitytte reippaasti mukaan. Tervetuloa siis ja  kipin kapin lisäämään itsenne lukijoiksi.
 
Love,
 
 
Ps. En kirjoita enää Ciacyna vaan Sari on oikea nimeni. Sari on kuitenkin niin käytetty nimi ettei se erotu joukosta, joten -ita pääte Italiaa kuvaamaan ja nickini on syntynyt ;)
 

31 kommenttia:

 1. Che sarà on iki-ihana laulu, italiaksi ja englanniksi. Muistan kuulleeni myös espanjaksi. Siinä on hyvä sanomakin. Onnea huomiseen, buona fortuna, Sarita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, joo minäkin tykkään. Tykkään siitä suomiversiostakin, mutta sanojen vaihdon takia se ei nyt ihan kuvastanut tätä mun ajatusta. Kyseinen biisi löytyy tosiaan myös espanjaksi ja nyt kun etsin sopivaa versiota tähän blogiin niin pomppasi sielä saksalainenkin versio.

   Poista
 2. Onnea uudelle blogille ja toivon kaikkea hyvää ja parasta tulevaan! ღ
  En ole kommentoinut pitkään aikaan, sillä vaikeita aikoja eletään täälläkin.. mutta elämän vaikeina hetkinä olen saanut lohtua ja uutta draivia sanonnasta : "Joskus on vain hypättävä sillalta ja kasvatettava siivet matkalla alas."
  Uusi blogisi huokuu hyvää energiaa ja muutosvoimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Danko. Voi mullakin on jäänyt sun blogin (ja kaikkien muidenkin) seuraaminen tosi vähäiselle...ei tunnu voimat oikein riittävän. Toivottavasti sielä ei mitään vakavaa silti ja olet jo kasvattamassa siipiä ;) Muutosvoimaa on mieli täynnä...kiva, että se näkyi jo näin ensimmäisestäkin postauksesta :) Jaksuja sulle!

   Poista
 3. Hienoa että jatkat blogin pitämistä, ja paljon tsemppiä ja voimaa sulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jatkat täälläkin lukemista :)

   Poista
 4. Toivottavasti kaikki on sinulla hyvin ja tulevaisuuteen löytyy oikea suunta. Kiva, kun jatkat kirjoittamista. Olen niin pitkään seurannut elämääsi, että iskee muuten haikeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikamoinen haikeus tulis jos teidänkin kepposet jais pois. Onneksi näin ei kuitenkaan ole ja minäkin jatkan bloggailua mielelläni.toivotaan että oikea suunta löytyy ja on mieluinen :)

   Poista
 5. Ihanaa "löytää" sinut jälleen :) Olen ollut aktiivinen lukija piiitkäään. Mutta laiska kommentoija. Italian opintojen myötä aikanaan eksyin blogiisi. Opinnot ovat olleet tauolla nyt 1,5vuotta muiden opintojen takia. No ehkä toukokuussa alkavalla mammalomalla on taas aikaa omille opinnoille! Kaikkea hyvää teille :)
  Suksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. neuloosi, kiva kun nyt jaksoit jättää silti kommenttiakin. Toivottavasti jatkossakin jaksat, vaikka toki saa "hiljaisenakin" lukijana pysytellä, mutta bloggareita kommentit kyllä ilahduttavat aivan valtavasti. Onnea perheenlisäyksestä ja eihän se mitään vaikka kieli onkin välillä taka-alalla...kielten opisekluilla ei ole ikärajaa ;)

   Poista
 6. Mukana lukijana uudessakin blogisssa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että jatkat! Ja lisäsin tämän listaani ja kirjauduin heti lukijaksi.Tsemppiä vaan kaikkeen uuteen sinulle!

  VastaaPoista
 8. Onnea uudella blogille ja kaikkea hyvää sinulle, mitä sitten elämääsi juuri nyt kuuluukaan. Minä uskon, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sateen jälkeen on pakko paistaa aurinkokin...toivottavasti tämä myrsky vaan loppuisi mahdollisimman pian :)

   Poista
 9. Mahtavaa että jatkat kirjoittamista! Tulen lukemaan tätä uutta samalla lailla kuin vanhaakin. Voimahali ja tsemppiä sulle, mutta itse ajattelen että eihän elämässä kuulukaan tietää, mitä huomenna tapahtuu. Ei ole epävarmoja elämänvaiheita, vaan jokaisella elävällä olennolla on 100% epävarma ELÄMÄ! Ihanaa epävarmaa elämää siis sulle ja kaikille muillekin! Yllätykset kuuluu asiaan - siis elämään! :-)

  T. "Tyyne"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne, kiitos ja kiva kun jaksat pysytellä lukijana. Tuokin on kyllä totta, ettei sitä ikinä tiedä mitä huomenna tapahtuu eikä kuulukaan tietää. Epävarmakin on hyvästä, mutta ei silti ihan aina. Yllätykset kuuluu asiaan...nyt odottelen niitä iloisempia yllätyksiä...

   Poista
 10. Täällä ollaan lukemassa, tottakai! Onnea uudelle blogille, ja tsemppiä muutoksiin ja tulevaan.

  "Sudenkorento heittäytyy tuulen vietäväksi. Se lentää ilman kompassia, ilman karttaa. Tuuli tuo tullessaan onnen tuoksun, jonka luo kohtalo johdattaa." <3 <3

  Saako laittaa linkin blogiisi mun blogiin, vai haluatko antaa ihmisten löytää tänne tuon vanhan blogisi kautta vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MaaMaa ja todellakin saat linkittää. Ihanaa, kiitos ♥
   Ihana runonpätkäkin kuvaamaan tätä tilannetta.

   Poista
 11. Löysinhän tänne :) Onnea uudelle blogille ja ilman muuta täällä jatkan seuraamista!

  VastaaPoista
 12. Olivia, ihanaa kun löysit :) Oi ja anteex...tajusin just et olit laittanut mailiakin.....olin unohtanut....hyvin meni silti matka :)

  VastaaPoista
 13. Hyvin meni :) Ja tykkäsin kyllä Italiasta! Sattui ihanat ilmatkin, +18 ja aurinko paistoi. Aamulla käveltiin rannalla lämmössä ja päivällä istuttiin kahvilan terassilla myös lämmöstä nauttien! Ja messutkin oli loistavat!

  Olivia

  VastaaPoista
 14. Kiitos vinkistä. Täällä ollaan. Mukana myrskyssä tai toivottavasti jo pian sen jälkeisessä seesteisessä olossa.

  VastaaPoista
 15. Paluumuuttajatar, no sitä seesteistä odotellessa....sinne taitaa olla vaan vielä aika pitkä matak...uffaaaaa!

  VastaaPoista
 16. Löysinhän minäkin tänne lopultakin. Olen ollut kesästä lähtien sattuneesta syystä laiska kirjoittaja ja lukija. Mutta siivet alkavat täälläkin kasvamaan vähitellen. Paljon onnea uuteen blogiisi ja elämään muutenkin!

  VastaaPoista
 17. Sannis <3

  Tuula: Kiva kun löysit :) Jaksuja sullekin <3

  VastaaPoista
 18. Taalla ollaan ja hengessa mukana.

  VastaaPoista