torstai 2. huhtikuuta 2015

IKEA

Suomi-ikävään täälä auttaa mikäpäs muu kuin IKEA. Viimeisen parin vuoden aikana olen eksynyt Ikeaan todella harvakseltaan ja aina vasta iltapäivällä. Ravintola on auki ainoastaan lounasaikaan, joten nyt menimme ihan tarkoituksella köttbulla-lounaalle ja hups keikkaa meidän ikea reissu pitkittyi koko päivän mittaiseksi, mutta kivaa oli.



Tykkään Ikean skandinaavisesta tyylistä enemmän kuin tästä italian vanhanaikaisesta ja valitettavan harvoin näitä kahta tyyliä voi toisiinsa yhdistää. Ihania askarteluosastoja olivat myös laittaneet :D 
Ikeaan mennään tietenkin myös svenska-shopin vuoksi. Sieltä tarttuu näkkäriä, korppua ja muuta "suomalaista". Siellä on myös ainut suklaalevite, joka sopii myös Benjaminille. Purkki, joka ei sisällä pähkinää, joten sellainenkin purnukka eksyy aina mukaan.

Baci,

3 kommenttia:

 1. IKEAssa tosiaankin tuntee että on ehkä pohjolassa;D Minä nautin tosi paljon sinne menemisestä,tosin käyn harvoin vaikkei se kauahean kaukana edes ole.Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. ihan sama meininki täällä. Auttaa kummasti koti-ikävään ja suomalaista ruisnäkkäriä ainakin lähtee joka kerta mukaan. Ja kuningatarhilloa :). Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Jael, sun ei tartte mennä niin usein, kun sielä löytyy kaikkea kivaa suomiyllätysjuttuja muutenkin :)

  Tiina, kuningatarhilloa...sitä en olekaan vielä ostanut

  VastaaPoista