maanantai 24. elokuuta 2015

Äitimummi Italiassa

Olen aivan täysin unohtanut postata äitini viimeisimmät reissut tänne Italiaan. Monen monta muutakin postausta on mennyt kyllä ohi näinä viimeisinä kuukausina, mutta näillä nyt mennään.  Äitimummi tuli tänne kesällä jo uudestaankin ja ehti lähteäkin ja sehän olikin sitten muistutus, että näitäkään "lomakuvia" en ole tänne laittanut.
Huhtikuussa hän kävi pikavisiitillä ja paljon ikäviä juttuja tapahtui sen seurauksena, mutta muutama ihan kivakin muisto. Kivoista jutuista on kuvia, joten ne tässä nyt tänne sitten yhtenä pläjäyksenä.






Vesuvius tuo mieleen aina Milla-Magian ;)

Napoliin tutustumiseen oli aikaa yksi päivä, eli sellainen perus turistikierros tehtiin ihan vaan jaloin. Nähtiin ne perus tärkeät Napolin nähtävyydet, mutta se itse Napolihan on nyt sitten vielä näkemättä. Äitimummi yöpyi Sayonara hotellissa, joka on piazza Garibaldilla, 100m juna-asemalta. Nimi ei vakuuta hyvää ja ulkoapäin ei houkutellut kyllä ollenkaan, mutta sisältä aika söpö ja hinta oli edullinen, joten voin kyllä suositella.

 
 
Exäni tietenkin häiritsi meitä myös Napolin reissulla. Tykitteli viesteillä minkä kerkesi ja olen kuulemma pelottava rikollinen, joka on vienyt lapset ties minne vaarallisille teille....ja katsokaa....sielä ne istui tuomiokirkossa <3 Teki mieli laittaa tuo kuva vastauksena kaikkiin syytöksiin, mutta jälleen kerran totesin että on parempi olla vain hiljaa.




Kirjoitin aiemmin lomakuvat heittomerkkeihin, koska äidin loma täälä oli itseasiassa aika stressaavaa ja ikäviä asioita tapahtui. Äitini suusta tuli mm tällainen lause: 

"Oon ollut nyt 15 tuntia Italiassa ja carabinierit on käynyt moikkaamassa "vain" kolme kertaa!"

Että tästä voi jo päätellä ettei ollut mitenkään kovin rentoa. Nyt kun äitini tuli uudestaan niin saimme olla onneksi rauhassa. Kai tyhmäkin jotain oppii, kun huomasi viimevisiitin aikana ettei carabinierit tee mitään, jos ja kun siihen ei ole mitään syytä...ei vaikka kuinka heille ja meille huutaisi. Joten nyt tällä viimeisellä reissulla carabinierit tuli visiitille vain kerran koko viikon aikana....ja se on kuulkaas vähän se!

Tässä muutama lomakuva myös toiselta äitimummin lomareissulta.
Rikkialtaat on aina must. Nyt kokeilimme ensimmäistä kertaa myös Capasson altaita, mutta vesi oli aivan liian kuumaa (40 astetta) näille helteille. Noin kuumat altaat sopivat paremmin silloin, kun ilma on viileämpi.

 

 
Salernon Mercatello-puistossa oli sirkuskoulu aikuisille ja lapsille. Kuka tahansa sai osallistua. Minä kokeilin noita kapuloita ja kuten huomata saattaa niin aika noviisihan minä olen ja kapulat lentelivät ties minne, hihih! Äitini rentoutui viltillä ja lapset leikkivät omiaan. Ihana iltapäivä :)



 Benjaminin syntymäpäivät ovat poikkeuksetta aina kun mummi on kyläilemässä.




 
Rannallekin toki kerittiin. Kesäkuussa oli vielä hyvin tilaa pelata..toista se on nyt elokuun helteinä.

Äitini opetti mua taas terveellisille elämäntavoille. Tällä kertaa tehtiin smoothieita ja pähkinät ja erilaiset siemenet tulivat tutuiksi. Myös salaatit joita höystettiin hedelmillä tekivät paluun.
Soijaakin piti kokeilla.

Ennen Suomeen lähtöä piti käydä siistimässä vielä Benjaminin hiukset. Suomessa kun nuo parturikäynnit ovat niin paljon kalliimpia, että kannattaa käydä täälä meidän hoodeilla. Sinne se poika meni ja koko kesän on sielä äitimummin ja isiukin hoivissa. Rakastuin tuohon ao kuvaan aivan totaalisesti. Niin iso poika on mun pikkuisesta tullut ♥
 

Tilanne täälä on nyt hieman rauhoittunut, joten yritän postata nyt hieman useammin ja niin ettei mitään näin vanhoja postauksia tarvitse enää postailla. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille :)

 

Love,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 























"

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä täällä kuvia ja postaus:) Pojatkin jo niin isoja ja ihana kuva Benjaminista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta luin tuon edellisen postauksesi,se oli minulle Suomen matkan vuoksi mennyt ohi,mutta olin kyllä rivien välistä arvannut että jotain tuollaista oli käynyt.Voi sinua,olet saanut käydä paljon läpi ja toivottavasti asiat paranevat jatkossa,mutta ikävä kun ero on tuollainen että pitää pelätäkin. Minullakin on takana ero,kaksikin mutta ilman suurempia draamoja. Paljon halitsemppejä sulle !

      Poista