torstai 21. toukokuuta 2015

DIY -Tyynyt


Mun ajatukset hieman harhailee, jonka takia blogikin on jäänyt pienemmälle huomiolle. En silti missään nimessä halua bloggaamista lopettaa, vaikka nyt onkin tällainen hiljaisempi vaihe.

Mun vanhemmat on mulle tosi suuri tuki ja turva, mutta reppanat ovat hekin kärsineet mun ongelmien vuoksi aivan liiaksi. Ajatus ja huoli on heilläkin mielessä ja uni ei tulekaan enää ihan yhtä helposti kun aiemmin. Tiedän –anteeksi.

Laitoin pojat piirtämään vanhemmilleni jotkut kivat kuvat tyynyliinoihin. Joskos niiden avulla saisi hieman paremmin unen päästä kiinni.

 
 
 
Molemmat piirsivät kaksi piirustusta niin, että mummin tyynyn toisella puolella on Benjaminin taideteos ja toisella puolella Thomasin ja samoin tehtiin tietysti myös ukin tyynyyn.
Siinä muillekin hyvä lahjaidea. Helppo, halpa ja persoonallinen 
Love,
 
 

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lahjat isovanhemmille. Sellaisia ne äidit ja isät ovat. Huolehtivat meistä AINA. Toivottavasti asiat järjestyvät aikanaan. Lämmin halaus sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lahjat isovanhemmille <3 Ja kovasti jaksamista teille kaikille :)

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta tajusin, mistä sun uusi blogisi löytyy. Kurja kuulla, että aurinko ei nyt paista niin paljon kuin pitäisi, pidän peukkuja pystyssä, että kaikki muuttuu taas hyväksi.

  VastaaPoista
 4. Allu, kyllà kaikki vielà jàrjestyy ja muuttuu paremmaksi kuin nyt :)

  VastaaPoista
 5. Rva Kepponen: Kiitos :)

  Vihreàtniityt: Kiitos, halit sinne myòs

  neuloosi: kiitos

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä sinne! Mottoni on, että asioilla on tapana järjestyä aina, tavalla tai toisella.

  Minullakin oli pitkä tauko kirjoittamisessa. Jotenkin vaan tuntui, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Nyt uusien laitteitten kanssa kirjoittelen taas usein, kun kivienkeruukone lataus on helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... :) mistä lie tuo kivienkeruukone tuonne kommenttiin oikein tulikaan :D

   Poista
  2. Tuula, kivienkeruukone, hihihihihih :) Onnea uusien laitteiden kanssa ja tsemppiä ;)

   Poista